Meer dan Handen Award

De gemeente Meppel, Welzijn MensenWerk en het vrijwilligersplatform Meppelvoorelkaar willen vrijwilligers laten zien dat hun inzet gezien en gewaardeerd wordt. Hiervoor hebben zij de Meer dan Handen Award in het leven geroepen. Er zijn 3 categorieën: Passie, Verbinding & Vernieuwing. De MensA werd genomineerd in de categorieën Verbinding en Vernieuwing. Die waardering is natuurlijk mooi, maar om echt een verschil te maken voor de winnaars heeft de gemeente besloten een geldprijs van €500,- aan de Awards te verbinden die weer ten goede moet komen aan de organisatie.

In de categorie Verbinding hebben we een certificaat gewonnen en eeuwige roem

In de categorie Vernieuwing hebben we de Award gewonnen!!!

Bij de nominatie werd aangegeven: De MensA, het project Eetcafé, Prakkie in een bakkie. Door Corona is ons Internationale Eetcafé op een laag pitje komen te staan, omdat het niet mogelijk was om samen te eten. Daarom hebben we bedacht dat we afhaalmaaltijden gingen maken.

Commentaar van de jury was o.a.: “Het project is nieuw en verfrissend; er wordt buiten kaders gedacht met een lerende aanpak. Ze zoeken naar een nieuwe mogelijkheid en niet bij de pakken neerzitten, maar gewoon nieuwe dingen bedenken. Inzetten, doorzetten en creatief zijn.”