Actueel

De MensA: de mooiste mix van Meppel !

waar de hand uitgereikt wordt naar mensen, waar veel wordt bereikt omdat de handen ineen geslagen worden en waar we de hand uitsteken om kennis te maken

De MensA op facebook!

Ook op onze Facebook-pagina vind je informatie over de activiteiten van De MensA. Je kunt ons vinden op Facebook onder: De MensA (activeringscentrum Meppel)

Eetcafé

Iedere donderdag vanaf 17.00 uur is er een internationaal eetcafé. Er wordt gekookt door koks uit verschillende culturen. Op deze manier kunnen we een gevarieerd aanbod aan maaltijden aanbieden. Lijkt het je lekker om in gezelschap eens wat anders te eten, meld je dan aan. Je kunt je opgeven tot donderdag 12.00 uur. De kosten zijn slechts €3,= per persoon.

Menu voor 20 februari: Syrisch

Kledingbeurs

Afgelopen jaren hebben we een aantal keren een Kledingbeurs gehouden. Dit bleek telkens een groot succes. Daarom hebben we besloten dit weer te organiseren en wel in maart en september.

Houd de media goed in de gaten wanneer de precieze data en tijden bekend worden!

We zijn dus ook weer op zoek naar goede, nette, mooie kleding. We hopen net als voorgaande keren weer een divers aanbod te kunnen doen van dames, heren- en kinderkleding. Ook schoenen en jassen e.d. zijn welkom.

Muziekles

Vanaf week 5 zal er op de donderdag weer muziekles zijn!