Actueel

De MensA: de mooiste mix van Meppel !

waar de hand uitgereikt wordt naar mensen, waar veel wordt bereikt omdat de handen ineengeslagen worden en waar we de hand uitsteken om kennis te maken

MensA Meeneem Maaltijd

Helaas kunnen wij door de huidige situatie rondom het Corona virus geen Eetcafé meer organiseren. Daarentegen gaan we wel door met de MensA Meeneem Maaltijd!

Menu:

donderdag 12 november: Thais

Kinderbeurs

“Oh, kom er eens kijken…”

Veel kinderen kijken uit naar december: Sinterklaas is weer in het land en Kerst staat voor de deur. Door de hele Corona crisis zal het dit jaar anders dan anders zijn. Maar sowieso is het in gezinnen met een laag inkomen vaak de maand waarin het helemaal geen feestje is. De feestdagen zijn duur, zeker als je niet zo veel te besteden hebt. Extraatjes zijn dan zeer welkom.

Daarom, kom er eens kijken bij De MensA: vanaf 10 november t/m 19 november organiseren we namelijk een speciale Kinderbeurs. Kleding, boekjes, speelgoed… Het gaat volgens hetzelfde principe als de ‘gewone’ Kledingbeurs.

Iedereen is welkom, echter, alléén op afspraak.

Om een afspraak te maken, kun je bellen of een bericht sturen naar het algemene mobiele nummer: 06-46857134. Dit nummer is op maandag-, dinsdag- en donderdag bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Dan zal er een dag en tijdstip afgesproken worden waarop je welkom bent.

Tijdens het bezoek vragen we je om je te houden aan de Basisregels zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Dus:

  • blijf bij klachten thuis
  • houd 1,5 meter afstand
  • was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog

Daarnaast:

  • bij binnenkomst handen desinfecteren
  • mondkapje dragen

De MensA op facebook en Instagram!

Ook op Facebook en Instagram vind je informatie over de activiteiten van De MensA. Je kunt ons vinden op Facebook onder: De MensA (activeringscentrum Meppel) en op Instagram: de_mensa_meppel