Actueel

De MensA: de mooiste mix van Meppel !

waar de hand uitgereikt wordt naar mensen, waar veel wordt bereikt omdat de handen ineen geslagen worden en waar we de hand uitsteken om kennis te maken

Kledingbeurs

In maart hadden we onze Kledingbeurs gepland. Helaas kon het toen niet doorgaan. Maar nu kunnen we meedelen dat we deze alsnog gaan houden, maar net even anders!

De kleding is hetzelfde, maar de manier waarop is anders.

We gaan met afspraken werken. En dus gaat het niet lukken om in één dag alle mensen te verwelkomen, die anders komen. Daarom blijft de kledingbeurs langer staan (in elk geval twee weken). We starten vanaf dinsdag 19 mei.

Eetcafé

Ook het eetcafé kon niet meer doorgaan. Maar daar hebben we iets voor bedacht: de MensA Meeneem Maaltijd, afgekort MMM.

De nieuwe naam zegt het al: je kunt een maaltijd komen ophalen om mee te nemen. Hiervoor kun je een afspraak maken, zodat er niet te veel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn.

De bedoeling is dat je zelf twee bakjes meeneemt. Dit omdat het praktisch is en het is ook nog beter voor het milieu.

De MensA Meeneem Maaltijd is alleen voor vrijwilligers en bezoekers van De MensA. Afhalen is op afspraak tussen 16.45 tot 17.30 uur. Het is erg belangrijk dat je op tijd komt en aan de regels houdt!

Net als altijd moet iedereen zich voor donderdag 12.00 uur opgeven. Het menu zal hier vermeld worden.

Menu voor 28 mei is Congolees

De MensA op facebook!

Ook op onze Facebook-pagina vind je informatie over de activiteiten van De MensA. Je kunt ons vinden op Facebook onder: De MensA (activeringscentrum Meppel)